CM | Personal Finance: altijd de juiste keuze!
Profiel Team Diensten Route Contact
logo

OVERLIJDEN

Zorg voor uw gezin.
Veel mensen staan niet stil bij de financiële gevolgen van een ongeval of overlijden van zichzelf of een van hun gezinsleden. Een overlijden is al erg genoeg. Maar kan bijvoorbeeld de hypotheek of huur betaald blijven worden? En hoe zit het met de andere vaste lasten? Is er wel voldoende geld direct beschikbaar om de uitvaart te kunnen betalen?
Om voor uzelf en uw familie een financiële buffer te creëren, is het slim om tijdig een voorziening te creëren. Deze vangt de eerste financiële klappen op, wanneer uw familieleden andere dingen aan hun hoofd hebben. Met een overlijdensrisicoverzekering en/of uitvaartverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële situatie van uw nabestaanden.

Overlijdensrisicoverzekering
Een overlijdensrisicoverzekering zorgt er voor dat uw dierbaren financieel goed verzorgd achterblijven. U bent dan verzekerd van een bedrag dat bij uw overlijden wordt uitgekeerd. Met de uitkering kunnen uw nabestaanden extra kosten of het wegvallen van een inkomen opvangen.
Hoe hoog de uitkering is bepaalt u zelf op het moment van het afsluiten van de verzekering. Daarnaast zijn er verschillende vormen van overlijdensrisicoverzekeringen. Welke vorm het beste bij u past, hoeveel u het beste kunt verzekeren en tegen welke voorwaarden en premies brengen wij graag voor u in kaart.

Uitvaartverzekering
Als u alles goed geregeld wilt hebben en uw nabestaanden niet wilt belasten met extra kosten is er de uitvaartverzekering.
De uitvaartverzekering neemt uw naasten zorg uit handen. U kunt zelf kiezen of de verzekering een eenmalig bedrag uitkeert waarmee uw nabestaanden de begrafenis of uitvaart kunnen regelen, of u kunt er voor kiezen de verzekering in natura te nemen waarmee alle zorg uit handen genomen wordt.
Voordelen:

  1. u bepaalt zelf de hoogte van het verzekerde bedrag
  2. u kunt de uitvaartverzekering altijd tussentijds aanpassen
  3. uw kinderen zijn tot hun 18e jaar gratis meeverzekerd

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!


FFP RFEA
Hypotheek
zorgvuldige inventarisatie
passend advies
lees meer >>
  
Advies bij scheiden
alimentatieberekeningen
ouderschapsplan
opstellen convenant
lees meer >>
     
Verzekeren
het juiste verzekerd
goede voorwaarden
scherpe premie
lees meer >>
 
Financiële planning
Inkomensplanning,
vermogensplanning bedrijfsoverdacht.
lees meer >>
     
Pensioen aanvullen
later genieten.
 
lees meer >>
 
Nieuwsbrief
Download hier onze laatste nieuwsbrief.
lees meer >>
CM | PERSONAL FINANCE     |     BEUKENSTRAAT 6     |     4462 TT  GOES     |     TEL. 0113 - 250 350     |     INFO@CMPERSONALFINANCE.NL     |     WWW.CMPERSONALFINANCE.NL
CM | PERSONAL FINANCE   DIENSTEN     CONTACT