Schadeverzekering

Een schadeverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van schade bijvoorbeeld ontstaan door brand, diefstal, aanrijding of een geschil met jouw werkgever of aansprakelijkheid.

Er zijn veel verschillende schadeverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan alle verzekeringen voor je woning zoals een woonhuis-, inboedel en rechtsbijstandsverzekering. En natuurlijk belangrijke verzekeringen zoals de auto-, aansprakelijkheid-, of doorlopende reisverzekering. En zo zijn er nog veel meer verzekeringen op te noemen.

Welke verzekeringen heb je echt nodig? En hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen je hier graag bij. Samen inventariseren wij jouw huidige situatie en huidige schadeverzekeringen. Hierbij kijken we of deze nog voldoen aan jouw situatie en wensen. Daarnaast bespreken we of er wellicht nog andere risico’s zijn die je wilt afdekken of elkaar misschien overlappen? In de praktijk blijkt namelijk dat één op de drie Nederlanders dubbel verzekerd is of te veel verzekerd heeft. En misschien betaal je wel veel te veel premie. Samen met jou maken wij de juiste keuze en verzekeren wat nodig is, niet meer en niet minder.

Bel of mail ons voor een afspraak: 0113-250 350 of info@cmpersonalfinance.nl.

 

CM | Personal Finance