Schadeverzekeringen

Verzekeren wat nodig is, niet meer en niet minder

Schadeverzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van schade. Financiële schade kan bijvoorbeeld ontstaan door brand, diefstal, aanrijding of een geschil met de werkgever of aansprakelijkheid.

Er zijn veel verschillende schadeverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan alle verzekeringen omtrent uw woning zoals een woonhuis-, inboedel en rechtsbijstandsverzekering. En natuurlijk belangrijke verzekeringen als de auto-, aansprakelijkheid-, of doorlopende reisverzekering. En zo zijn er nog veel meer verzekeringen op te noemen.

Maar welke verzekeringen heeft u nu echt nodig? En hoe maakt u de juiste keuze?

Hoe gaan wij te werk?
Samen inventariseren wij uw huidige situatie en uw huidige schadeverzekeringen. Voldoen de verzekeringen nog aan uw situatie en aan uw wensen? Zijn er wellicht risico’s die u nog wilt afdekken of elkaar misschien overlappen? In de praktijk blijkt namelijk dat één op de drie Nederlanders dubbel verzekerd is of te veel verzekerd heeft. En betaalt u eigenlijk niet te veel premie?

Samen met u maken wij de juiste keuze en verzekeren wat nodig is, niet meer en niet minder!

Uw polissen online
Met het nummer van uw polispas en uw wachtwoord kunt eenvoudig inzicht krijgen in uw eigen polissen. Om daarvoor in te loggen klikt u hier ».

Meer informatie?
Bel ons (0113-250 350) of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

CM | Personal Finance