Hypotheek

Hypotheek regelen in Goes of Middelburg
Een nieuwe hypotheek afsluiten? CM Personal Finance biedt financieringsoplossingen op maat voor jouw woning. Passend voor nu en zo veel mogelijk flexibel voor de toekomst.

Tijdens een inventarisatiegesprek brengen we in kaart wat jij belangrijk vindt voor jouw nieuwe hypotheek. Hierbij gaan we in op jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen.

Wat kan je lenen op basis van het inkomen? Welke maandlast hoort daarbij? En wat wil je maandelijks besteden aan wonen? We geven uitleg en advies over de mogelijke leenvormen, looptijden en rentevaste periode. Daarnaast informeren we naar jouw wensen die zijn gericht op het eventueel verduurzamen van de woning. Op basis van deze informatie gaan we voor jou op zoek naar de beste aanbieding onder de vele hypotheekverstrekkers. Onze uitgangspunten voor een gedegen advies zijn altijd kwaliteit, gunstige voorwaarden en scherpe rentetarieven.

Wil je dat een familielid in de woning kan blijven wonen al je komt te overlijden? En wat als je arbeidsongeschikt raakt? We brengen de risico’s in kaart en houden rekening met bestaande voorzieningen, zoals een nabestaandenpensioen of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Tijdens het hypotheektraject begeleiden we je natuurlijk. Zo kunnen wij dankzij ons brede netwerk de taxatie of een bouwkundig onderzoek regelen tegen een gunstig tarief. Wij zorgen er uiteraard voor dat alle benodigde stukken op tijd bij de notaris zijn en gaan, als het even kan, met je mee op de dag dat de woning van jou wordt en de hypotheek ingaat.

Als je in de periode na aankoop vragen hebt, bijvoorbeeld over de mogelijkheid om maandelijks belastingvoordeel te ontvangen of als je extra wilt aflossen, dan helpen we je ook graag.

Of wil je weten of je bestaande hypotheek nog bij je past? Klik hier »

Dus, wil je een hypotheek regelen in Goes of Middelburg – of in welke plaats dan ook – bel of mail ons voor een afspraak: 0113-250 350 of info@cmpersonalfinance.nl

 

Klik hieronder op het logo voor onze volledige beoordeling op advieskeuze.nl

 

CM | Personal Finance