Verduurzamen van de woning

Er zijn steeds meer mogelijkheden om je huis te verduurzamen en de vraag hiernaar blijft groeien. Zo kun je fors besparen op je energiekosten, krijg je meer wooncomfort en draag je je steentje bij aan een beter milieu.

Wil je weten hoe je kunt verduurzamen en aanvullende informatie hierover? CM Personal Finance wijst je tijdens een adviesgesprek graag de weg. We zetten dan gelijk de kosten en opbrengsten voor je op een rij. Daarnaast helpen we je graag met de financiering van de door jou gekozen verduurzamingsmaatregel. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Interesse in verduurzamen van jouw woning? Bel of mail ons voor een afspraak: 0113-250 350 of info@cmpersonalfinance.nl

Lees meer over verduurzamen van jouw woning.

Mogelijkheden verduurzamen woning

CM Personal Finance biedt een breed scala aan mogelijkheden gericht op verduurzamen van je woning. Voorbeelden hiervan zijn de energiebesparingscheck en een speciale verduurzaamhypotheek. Heb jij een (toekomstige) woning met energielabel A? Dan kun je in aanmerking komen voor extra korting op je hypotheekrente bij de aankoop van je huis, het oversluiten van je hypotheek of bij tussentijdse renteherziening. We vertellen je hier graag meer over tijdens een adviesgesprek

Energiebesparingscheck

Door stijgende energielasten wordt het steeds interessanter om je huis te verduurzamen. Met de Energie Bespaarcheck krijg je snel en makkelijk inzicht in de kosten en opbrengsten van energiebesparende oplossingen voor jouw woning.

Duurzaam Wonen Hypotheek

Energiebesparende maatregelen kan je financieren met een speciale verduurzaamhypotheek. Tegen aantrekkelijke rente, lage kosten en goede voorwaarden kan je zo geld lenen voor bijvoorbeeld een zonneboiler of hoog rendement beglazing.

Bel of mail ons voor een afspraak: 0113-250 350 of info@cmpersonalfinance.nl

CM | Personal Finance