Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (20 – 32 uur)

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Commerciële Binnendienst bij CM Personal Finance is geen dag hetzelfde, want jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op kantoor. Naast het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes en mail, ondersteun je de Financieel Adviseurs. Je bewaakt de voortgang van de hypotheekdossiers.

 

Wie ben jij?

Je bent een hartelijk persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een klant- en servicegerichte instelling. Daarnaast kun je snel schakelen en ben je een echte aanpakker met een proactieve werkwijze. Verder beschik je over:

  • MBO+/HBO-niveau
  • Diploma WFT-Basis (WFT-Schade Particulier/Krediet)
  • 20-24 uur per week beschikbaar


Wie zijn wij?

Wij zijn CM Personal Finance, experts in financiële dienstverlening. Vanuit onze vestigingen in Goes en Middelburg helpen we onze klanten graag met het juiste financiële advies: persoonlijk, duidelijk en afgestemd op hun situatie en wensen. We nemen graag de tijd om ze goed te leren kennen. Zo komen we tot het beste advies. Daarbij bewaken we het proces en de kwaliteit. CM Personal Finance biedt een persoonlijke benadering, heldere uitleg en een advies op maat.

 

Wat kun jij verwachten?

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie in een hecht team. Hier krijg je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Vanzelfsprekend kun je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct en mail je motivatie met cv naar: info@cmpersonalfinance.nl

CM | Personal Finance